Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Jonna - 21 maj 2009 11:42

Bloggeri Bloggera...

Ännu en underbar morgon. Fåglarna kvittrar, och frukosten är intagen. På schemat i dag står absolut ingenting. En långledinghet väntar på 4 dagar. Ja jag vet att man aldrig är ledig när man pluggar men det låter skönt i alla fall.

I helgen skall vi försöka sjösätta båten, skall försöka flirta med några vänner och se om de har lusten att hjälpa till.


I går kväll hade vi det jättemysigt. Vi skulle ha frys-rens som det så fint heter. Vi tog fram allt som kan ligga på en grill. Tillsätter man sallad, en god sås och lite potatis så har man genast en grillbuffé, inte illa. Just som vi står och fixar allt så kommer farbror Klas förbi med lille Alvin i vagnen. (Han har just gått 6 steg alldeles själv!!!) Vi bjöd in honom och kvällen blev super.

Vi år och drack gott, barnen somnade efter hand och kvar blev vi sittandes på altanen med vin, kaffe och popcorn. När Klas hade dängt oss andra i plump så tyckte han att det var dags att tacka för sig.


Natten blev sen och vi hade bara sovit någon timme innan vi blev väckta. Någon var uppe och gick....

Jag väckte Pär, -Vem är det som duschar???

Pär rusade upp för att kolla. Emma stod med stora stirrande ögon och sa att hon frös.

Dagen efter hade hon ingen aning vad som hade hänt. Hon måste gått i sömnen. Hoppas för hennes skull att det bara var en engångsföreteelse. Annars kan vi se fram emot konstiga räkningar i brevlådan framöver.

Kram och hoppas alla får en mysig helg!!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards