Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Jonna - 27 maj 2009 12:18

Här kommer bilden på Nisse när vi åkte på premiäråkturen med båten. Observera den lilla tummen som är påväg upp! En nöjd kille med andra ord.

Av Jonna - 27 maj 2009 12:05

Hallå på er alla där ute!

Idag blåser det så den stora björken utanför nästan lägger sig ner, lite otäckt och mysigt samtidigt. Tvätten jag hängde ut lär ju i alla fall bli torr.


Igår kväll kom Pär hem efter att ha varit i Avesta med jobbet. På vägen hem passerade han Borlänge. När jag lämnade Mats Knuts Förskola i Borlänge lämnade jag kvar en stor kartong med jobbgrejer. Pär skulle vara snäll och ta med den hem till mig. När jag packar upp den får jag plötsligt se ett foto som jag inte känner igen!!! Men Åh mina underbara kollegor hade fotat sig själva och med orden -Titt ut! Oss blir du inte av med så lätt!

Och självklart började jag grina (av glädje) Mina älskade kollegor hade inte glömt mig och kan fortfarande spela mig ett spratt. Åh vad jag saknar dem. Bifogar ett foto på dem, Vet inte om man kan se så mycket men underbara är de i alla fall. Gunilla, Anne, Suss, Carina och Christina jag älskar och saknar er.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards