Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Jonna - 7 augusti 2009 00:26

Idag har vi fått fint besök från Borlänge. Emma har varit pirrig i flera dagar men nu var det äntligen dags. Bästisarna från Dalarna skulle själva resa hit med buss och vid lunch skulle de hämtas på bussterminalen i Karlstad. Nu är klockan halv ett på natten och det har inte varir en lugn stund på hela dagen. I skrivandets stund kan man fortfarande höra ljusa viskningar från bädden i allrummet där de tre trallande ligger. Det har snackats killar, skolor, och musik hela dagen. I mellanåt han de få ner lite mat och dryck också.


Tänk vad fantastiskt att de tre har hållit ihop i över ett halv år utan att ha tr'äffats. Man blir bara glad i själen av att höra dem. Synd bara att det är 25 mil mellan dem.

Visst trivs Emma i skolan här i Skattkärr, men hon har inte riktigt hittat någon bästis. När hon fyllde år för en månad sedan önskade hon sig en bästis i Karlstad. Visst sved det en hel del när man inte kan hjälpa henne med detta.


Jag hoppas verkligen att denna vänskap håller med daltöserna. De verkar ha så mysigt tillsammans. Det är inte ofta som tre tjejer kan hålla sams men detta verkar faktiskt fungera.


I morgon skall vi hitta på nya äventyr, Vi får väl se vart vi landar?


Kram på er alla där ute!!

Ovido - Quiz & Flashcards