Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Jonna - 27 augusti 2009 11:06

God morgon eller skall jag säga god lunch?

Vaknade i morse av ett jobberbjudande som jag var tvungen att tacka nej till (pga att mitt brottsregister inte kommit tillbaka än) Det är så jä... irriterande. Jag behöver och vill jobba och erbjudanden finns, men så länge inte pappret finns så får jag inte.

Jag har full förståelse för själva meningen med det men jag kan inte förstå hur det kan ta så lång tid!!

Nästa vecka är jag bokad två dagar, jag hoppas vekligen att alla papper är i ordning tills dess.


I dag är Nisse hemma, han fick en ledig dag. Skönt att kunna göra så ibland. Vi skall bara mysa och leka hela dagen. Han växer så fort att det är svårt att hänga med.

Just nu är han inne på en "min hjärna säger" period. Hemma hos mormor Lena finns det flera läkar böcker med mänskliga genomskärningar, något som fasionerar Nisse mycket. Han frågar dagligen om hur den ser ut, hur känns den eller hur den luktar. Många frågor har jag svar på men långt ifrån alla. Faktum är att han hörde mig berätta om när jag åt fårhjärna när jag var i Bolivia. Sedan dess måste han bara veta allt om hjärnan. Han kommer säkert att bli läkare när han blir stor och inte mig emot, jag med alla mina små krämpor.

Så fort kompisen Stella är här leker de doktor. I början var det jätte kul att undersöka varandra, men jag och Stellas mamma fick ibland lite dåliga vibbar när de stängde in sig och ville vara själva... Nu mera håller de sig till att laga och undersöka sina gosedjur och dessutom har de dörren öppen.


Kram alla där ute!

Jonna

Ovido - Quiz & Flashcards