Alla inlägg under maj 2011

Av Jonna - 17 maj 2011 23:10


Nå????

Av Jonna - 17 maj 2011 22:59

Skoda, skall man verkligen ge sig in i detta med en Skoda.

Jo det är dags att byta Pär Leasingbil under detta året. Och ja gudarna vet att vi provkört en massa. Höga, låga, stora, små, Fula, fulare och en och annan riktig pingla. Jag har några önskningar. Ni som känner mig vet att jag gillar bilar där jag ser "ner" på folk som jag susar förbi. Inte att jag ser andra som lägre men känslan är rätt go. Ett annat önskemål är färgen, brun. Fråga mig inte varför men jag är inne i en brun period just nu.
Men nu är det så här att det inte är jag som skall ha denna bil utan det skall min bättre hälft. Eller ja...? Bättre och bättre hur är det igentligen om man vill ha en Skoda?? Jag såg nog en Sante Fe eller Toyota framför mig, men nix!!!
Under eftermiddagen kom vi NOG på en kompromiss.
En brun Skoda, känn på den ni!!!

Av Jonna - 16 maj 2011 22:56

Tiden bara springer iväg. Hinner jag andas? Nej det kan jag göra till helgen. Nej just det då skall det till stallet och Pär kommer vara borta på pojkkalas. Ja ja men jag får göra det någon kväll kanske.

 

Nej nu är det faktiskt riktigt mycket. suck.

Emma mår bara bra och det går toppen i skolan.

Pär har faktiskt inte behövt åka varken till Norge eller någon annanstans heller så jag har fått ha honom hemma länge nu.    

 

Men Nisse... Ja han har det inte lätt. Är det inte huvudvärken så är det astman. Nu väntar vi på tid på röntgen och till ögonkliniken. Hoppas vi snart får svar och att han snart kan bli av med alla besvär. Längtar så mycket till sommaren, så mycket att det gör ont. Jag skall bada och bara umgås med familjen varje vaken stund!!!

Snart.... snart.


Nu till lite gladheter,


     Den 1 maj var det dags för årets första dopp i Vänern. Nisse slog syrran med ca 3 min. Kallt men skitcool skrek Nisse när han för fjärde och sista gången sprang ner i det blå och iskalla vattnet.








Ovido - Quiz & Flashcards